schrijnwerk, elektriciteit, sanitair, renovatie

Wellness at home

Contacteer ons
Bel ons

 

Elke dag een beetje vakantie!

Hot-tub laten plaatsen door Provo Interieurafwerking 

Na een drukke werkdag kan het ongelofelijk deugd doen om plaats te nemen in uw eigen hot-tub. En deze zijn inmiddels betaalbaar en makkelijk plaatsbaar geworden zodat iedereen hiervan kan genieten.

Diverse modellen en opties

Onze fantastische hot-tubs zorgen voor uw eigen persoonlijk wellness at home regio Wuustwezel, omstreken en zelfs het buitenland. Diverse stijlen, vormen en afmetingen zijn mogelijk op aanvraag. Ook de houtsoort is perfect zelf te kiezen. De binnenzijde wordt afgewerkt met liner en de onderzijde en zijkanten zijn goed geïsoleerd waardoor de warmte goed behouden blijft. De hot--tub kan afgedekt worden met een op maat gemaakt zeil of houten dek naar keuze. Er is eveneens een filtersysteem en pomp aanwezig.

Terwijl u zich in het zalige, warme water van uw hottub bevindt in uw eigen tuin, kunt  u genieten van al het moois rondom u. U komt volledig tot rust en laat de spanning van de dag even achter u.

Zie hier enkele voorbeelden van Hot-tubs:

Houtgestookt of elektrisch

Een hottub kan op diverse manieren verwarmd worden. Sommigen houden van het natuurlijke en opteren daarom om de tub via hout te verwarmen. Anderen houden het liever comfortabel en makkelijk en kiezen voor elektriciteit. Zelfs aansluiting op een zonneboiler is mogelijk, al naargelang uw eigen wensen.

Binnen of buiten

U kunt bij Provo Interieurafwerking uw hottub of sauna laten plaatsen buiten in de tuin, in huis of zelf op een terras, afhankelijk van de beschikbare ruimte. We zorgen voor alle voorzieningen zodat uw hottub na ons bezoek meteen gebruiksklaar is. Uiteraard is een onderhoudscontract ook mogelijk.

Klein of groot

Alle afmetingen en vormen zijn mogelijk want elke hot-tub wordt op maat gemaakt. In de galerij vindt u voorbeelden voor 4 à 6 personen en zelfs voor 6 tot 8 personen. Maar zelfs een kleiner model voor 2 personen is perfect mogelijk.

 

Sauna op maat

Ook voor een Sauna op maat kunt u bij ons terecht. Uitgewerkt in Ayous of Espen al dan niet met kleurtherapie Ook de banken, hoofdsteunen en sauna-attributen kunnen op maat gemaakt worden.

 

Finse Sauna in Ayous met kleurtherapie, banken, hoofdsteunen en sauna-attributen op maat gemaakt

Contact

Ontdek de vele voordelen van uw wellness at home en contacteer Provo Interieurafwerking te Wuustwezel! Bekijk zeker ook onze acties!

 
Clikc+